JOM JADI AHLI

Jom daftar keahlian anda bersama saya Celik Sihat Shaklee dengan cara ;


Daftar ahli, RM65 + pos RM10/RM20 Semenanjung/Sabah Sarawak atau nikmati KEAHLIAN PERCUMA dengan pembelian 200 points ( lebih kurang RM660 untuk Semenanjung & RM850 untuk Sabah/Sarawak ). & nikmati pelbagai kelebihan menarik sebagai ahli SHAKLEE.

Keistimewaan Ahli..

       ✔✔ Tak Perlu Maintain Point dan Keahlian
Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee. Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase
       ✔✔ Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat ada pembelian.

Ganjaran Menarik Sebagai Ahli..
  • Belian produk pada Harga Ahli. Jimat 15-20% belian berbanding harga pasaran.
  • Dapat Cashback bagi setiap belian melebihi  150uv dari Shaklee.
  • Boleh menjana Pendapatan Sampingan dari harga runcit malahan sesetengah SID Shaklee menggelarkan business Shaklee sebagai lubuk emas bagi mendapatkan pendapatan sampingan yang lumayan.
  • Keahlian adalah seumur hidup.
Kelebihan Mendaftar Bersama Saya..
  • Sekiranya serious untuk menjana pendapatan sampingan hingga 5 ANGKA, anda akan dibimbing dalam Group Secret FB & WhatsApp kami. Hanya yang berdaftar keahlian di bawah saya akan diberi kebenaran masuk.
  • Tutorial & Coaching yang berterusan akan diberikan bagaimana untuk memulakan business Shaklee.
  • Berpeluang mempelajari Marketing Online, Ilmu-ilmu business Internet, Pemasaran Facebook, Trend PerniagaanIinternet Terkini & Rahsia Menjana Pendapatan 4-5 Angka.
  • Mempelajari Info & Nutrisi Produk dalam  Group Secret FB serta menyertai bengkel-bengkel dan seminar-seminar kelolaan Shaklee serta group secret kami.

BERMINAT..??

Sertai kami sekarang..!! Hanya di Celik Sihat bersama kami.. Untuk pertanyaan lanjut, hubungi/email saya sendiri. Saya bersedia membimbing anda.No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...