Saturday, April 11, 2015

CINCH - Pengurusan Berat Badan Selamat & Semulajadi

Cinch Inch Loss Plan

 

Kitaran Diet Yang Ditakuti

Pada kebanyakan diet, anda kehilangan lemak & otot. Apabila anda kehilangan otot, anda kehilangan keupayaan untuk membakar lemak dan ini akan merendahkan kadar metabolisme badan anda.

OTOT = METABOLISMA

Apabila anda tidak meneruskan lagi diet tersebut, anda tidak boleh membakar kalori seperti anda lakukan sebelum ini. Sebaliknya, berat badan anda bertambah. Kitaran ini akan berulang setiap kali anda meneruskan iet. Ia adalah kesan yo-yo.


CINCH SHAKE MIX

Sesiapa yg serius nak kurus, nampak lebih lansing, turun berkilo2 berat badan seharusnya memilih SET KURUS BADAN Shaklee. Dengan Shaklee Cinch Shake, bg setiap hidangan Cinch Shake anda akan mendapat 270 kalori, 35gm karbohidrat, 24gm protin, 24 jenis vitamin dan mineral penting serta 6gm serat larut. Ia lengkap seperti satu set hidangan nasi & lauk. Oleh itu Cinch Shake sesuai dijadikan 'meal replacement' untuk diet yg sihat.

Cinch Shake diperkasa dengan LEUCINE yg berfungsi mengekalkan otot semasa berdiet. Bila otot kekal metabolisma jadi tinggi. Otot akan berkerja untuk membakar lemak.  Protein memainkan peranan yg penting dalam proses pembakaran lemak. Pengambilan Cinch Shake bersama ESP dapat menambah keperluan protein badan untuk pembinaan otot bagi menaikkan kadar metabolisma & pembakaran kalori. Jadi, kalau kurus tiadalah otot-otot menggeleber, kan..

Bolehkah Kurus Dengan CINCH SHAKE MIX?
Jawapannya boleh! Dengan syarat konsisten, displin dan lakukan sekurang2nya 3x senaman seminggu atau pergerakan otot kerana LEUCINE menjadi lebih efektif membakar lemak dalam keadaan otot bekerja.

Ada 3 perasa yg boleh dipilih iaitu Cofee Latte, Chocolate & Vanilla.

Saranan Pengurusan Berat Badan Secara Selamat & Semulajadi adalah seperti berikut;

  • Pembakaran Lemak (Lecithin/Omega Guard)
  • Pembuangan Lemak & Toksin (Alfalfa/Herbalax)
  • Pembinaan Otot ( Cinch Shake & ESP) 
Untuk order SET KURUS BADAN Shaklee, boleh klik sini.

SET KURUS BADAN
(Lecithin/Omega + Alfalfa/Herb-Lax + Cinch Shake/ESP)


Hubungi saya untuk harga istimewa ataupun terus menjadi ahli serta dapatkan konsultasi eksklusif khusus buat pelanggan saya.


PM: https://www.facebook.com/messages/sitinurra77
Blog: http://celiksihat.blogspot.com/
Email: sitinurra77@gmail.com
SMS/WhatsApp: 019-5146495
COD Area: Bt Gajah, Siputeh, Tronoh, Sri Iskandar

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...