Saturday, April 4, 2015

Set Subur Untuk Suami Isteri..Langkah Ikhtiar Untuk Hamil!!

Sebenarnye ct masih lagi teruja untuk bercerita perihal kehamilan ct memandang penantian lebih 7 tahun untuk kembali hamil bukanlah satu jangkamasa yang pendek. Hadiah terhebat berita kehamilan kali ini betul2 jatuh pd harijadi ct yg ke 36, 2014. Kenangan yg pasti tak dapat dilupakan.

Banyak sangat produk kehamilan di pasaran sana sebagai ikhtiar untuk hamil.. manusia hanya merancang dan berusaha tetapi Allah jua yg mengaturkannya.. Tp ct lebih memilih shaklee kerana ct serasi dan telah jatuh cinta dengan shaklee dr mula lagi.. iaitu Set Kesihatan Dalaman Wanita. Dengan shaklee, ct kini mengaturkan suplemen untuk Set Kehamilan, Set Bersalin & Berpantang, Set Penyusuan, Set Kurus & Set Kecantikan untuk ct. Haaa.. lengkap kan..?

Walau macam mana sekalipon.. tidak dinafikan ramai juga kawan2 ct di luar sana menghadapi masalah kesuburan sejurus selepas perkahwinan. Ade juga yg telah menanti kehadiran cahayamata bertahun2 lamanya.. tidak kurang yg mendapatkan rawatan hospital dan doktor2 pakar yg kadang2 berhabis2an beribu ringgit (pengalaman ct sendiri buat laporoscopy di klinik pakar wanita). Semua ini ct buat semata2 ct tidak mahu penyesalan tanpa ikhtiar dan peningkatan usia berakhir begitu saja. Doa yg tidak putus2 kepada Allah serta ikhtiar tanpa jemu terus ct lakukan.

Jom tengok Set Budget Kesuburan Suami Isteri..
 Pembaca boleh direct order terus dengan klik pilihan Set Subur Suami atau Isteri. Pembeli jg boleh mendapatkan konsultasi & khidmat nasihat secara percuma dr ct sejurus selepas membuat pembelian.


SET SUBUR SUAMI
(Vita E + Zinc Complex)

SET SUBUR ISTERI
(GLA Complex + B Complex)

SET SUBUR ISTERI 2
(GLA Complex + B Complex + Vita-Lea + Alfalfa)Sila rujuk artikel Manfaat GLA, B Complex with Asid Floic, Vita-Lea with Iron Formula, Alfalfa Complex, Zink Complex & Vitamin E untuk kesihatan & Kesuburan Suami Isteri.


Hubungi saya untuk harga istimewa ataupun terus menjadi ahli serta dapatkan konsultasi eksklusif khusus buat pelanggan saya.
PM: https://www.facebook.com/messages/sitinurra77
Blog: http://celiksihat.blogspot.com/
Email: sitinurra77@gmail.com
SMS/WhatsApp: 019-5146495
COD Area: Bt Gajah, Siputeh, Tronoh, Sri Iskandar

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...